Sunday, October 10, 2010

s.y.g f.a.m.i.l.y ~

salam 1 malaysia . ekekeke . . chantek kan tarikh hari ni . . 101010 . .
agak2 ade tak JPN kuwa kan ic utk mykid cmni 101010-10-1010 wow !! chantek btol sape dpt ic cmtu kan . hehe . . mesti ramai yg abadikan tarikh ni dlm idup diorg kan . syok nye . mesti ramai yg kawen , nikah , btunang , declare , abeskan saat2 bahagia ngan awek [refer to encek apis :(] , mcm2 lagi la . sukati dorang la ape dorang nk buat dgn tarikh ni kan . tp bg cik ila , tarikh ni mcm takde pe bende jek .
*sigh ^_^ ~ demmm ! tarikh ni la encek apis jumpe kekaseh gelapnye dan membuatkan cik ila frust 3 hari 2 mlm ! haha . demm2 . . tak kisah la tu sume kan . janji dia bhgia walaupon kebahagiaan tu bukan dtg dr cik ila . sobs . . sobs . . huhu . .
dah la , malas cik ila nk pikirkan pasal hati , pasal cinta , pasal jiwa raga . ececehh . . cik ila rase , pada tarikh yg amat bermakna ni lebih baik cik ila pikir pasal family . ye ! keluarga . keluarga bahagia cik ila . yey !
s.a.y.a s.y.g k.e.l.u.a.r.g.a s.a.y.a
____________________________________________________________________________

sbenanye kan , cik ila rinduuuu sgt2 kat family tau . tp jenis cik ila , cik ila tak reti nk tunjukkan kerinduan tu . tp hati cik ila ni , Tuhan saje yg tau taw . ehehe . .lebih2 lagi bile duk jejauh cmni kan .
bile tinggal sorg2 tu , badan kat labuan tp otak da smpai seremban dah . wow ! sgt pantas kan .
hehe . . family cik ila ni tak ramai pon . ckup la ade ayah sorg , ibu sorg , abg sorg , adik sorg . end of 2008 dapatla kak ipar sorg . very da excited ^_^
layan pic dulu la eh . cik ila bebel kang smpai raya haji tak abeh .



ni la ayah & ibu cik ila . lurve them damn much ! smoga kebahagiaan yg dititpkan
hari2 akan berkekalan hingga nafas terakhir . .


NEXT !!
  




ni plak lovely abg akeem & kak ja . cik ila hanya ada 1 abg & 1 kakak ipar saje oke !
tamoh manyak2 kak ipar ye bang :)
btw , beby yg kak ipar dukung tu hnyelah lakonan semata2 . dorg masih lum ade zuriat setelah
2tahun mendirikan tangga2 ke syorga . masih sabar menanti ~


NEXT !!!




 

haha . . ni tuan tanah kedaung punye pic ! merangkap owner of the blog .
bkn senang tuan tanah nak interprem ni . haha .


NEXT !!!



the only "baby" in our family . dah tua2 pon still panggey baby oke ! haha .
kawan gadoh cik ila mase kecik2 dulu . tp skrg dah ok . kamceng seyh !


end of da story , tu jek la family cik ila stakat ni . sikit kan ? hehe . . stakat ni sikit la .
1 days , sape tau kan . cik ila + encek husband + anak2 . wow !!
cik baby + encek suomi + baby2 . wow !!
ramai tuh . . haha . . now , kitorg still tggu baby abg akeem . mudah2an murah rezeki diorg .
very excited to be mak ngah apet !
tak yah bz body nk tanye makne apet tu eh . pok kang !


2 comments:

Tigabu Island said...

"1 days , sape tau kan . cik ila + encek husband + anak2 . wow !!cik baby + encek suomi + baby2 . wow !!"
akakakakakaka.....macam ada plan nak buat anak ramai2 je ni....cik ila klu nak buat anak nanti buat 3pasukan bola sepak ya...baru la meria rumah...wakakakakakkakaka

~miSS iLa~ said...

duii na . . . 1 pasukan pon lum tentu larat lagi . hahahaha . .
angan2 jak ba ni . .

Post a Comment