Saturday, October 23, 2010

keSKEMAan student UMS

"weh , pe dlm blog ko pnoh ngan aktiviti ko merayau2 jek?"

"ooo...tu keje ko duk sane eh.merayap jek keje.."

"wahwahwah..montang2la jauh dr family,bebas ko duk labuan yo.."


hahaha..rase nak tampar jek kamu2 kamu semua nih tau. menyampah la cik ila . heyy ! ni kan blog cik ila. suke2 ati cik ila laa nk buat ape pon. bkn cik ila nk cite psl kamu pon. lg 1 yg buat cik ila jadik hot n spicy nih pasal sibuk2 mengucapkan xtvt cik ila tu. alaa,kamon la der. cik ila melalak pon ade cik ila mintak duwet poket dr kamu?ade? tade kan..
cik ila tau la ape cik ila buat. cik ila bkn kuwa ari2. kuwa ujung minggu jek pon. bkn buat benda tak senonoh pon. sume tu classmate cik ila la der. dah mcm abg2,akak2 cik ila dah tu.. [sape ckp cik ila pasan muda,siap dia!]
kalau cik ila kuwa pun,ibu ayah cik ila tau la. dah inform kat mereka labih awal. nak inform kat ko buat ape kan :p ko igt cik ila duk ums nih 24jam ngadap buku jek ke? sesekali cik ila nk gak tgk dunia luar kan. name pon duk tempat org. kene gak la tau selok belok. nnti kang cik ila balik sane,cik ila leh la cite kat korang.. haha..
d sebabkan korang ni bising2,mulut cam murai kene cabot ekor,entry kali ni cik ila tepaksa upload pic2 yg menunjukkan gaya seorg student oke! harap kamu,awk,ngko dan dia berpuas hati + tak bising2 lagi.. nnti anak2 korang dpt blaja kat ums labuan nih,korang tau la cmne . wakakaka . . jauh nye pejalanan (:

sebenarnye cik ila malas la kan nk upload2 pic gaya2 student ni..manusia ni kan tak pnah pnat becakap.kang ade jek la yg tak kene nye. kalau agak2 pic2,entry2 dlm blog cik ila ni buat ko saket mata,saket ati,saket usus,ko ade nampak tak mende X kaler merah menyala kat bhgian kanan,atasss skali..ko tekan jek situ..sure ilang segala saket2 tuh.tak caye cube try. kompom mujarab (:


with afiq , settlekan asgment accounting (:



afiq + apis perak + cik ila + cik roomate



cik roomate senyum simpul (:






k.a.m.i




hah ! pe? puas ati ? igt cik ila ni takde aktiviti ilmiah ke kat ums ni ha ? ade.. saje malas nk tunjuk. kang bising lak ko kate cik ila mcm2 kan . haha .
ko nih pon 1 . org tunjuk jahat ko bising, org tunjuk baek ko bising . abes? ko nk suruh org tunjuk ape lagi? ish3 . .



4 comments:

Tigabu Island said...

Cik Ila....mana gambar aku?????

~miSS iLa~ said...

tom !! hahahaha . .
saat bersuka ria je ada kau di sisi . . haha . .
nda la ba . ko kan pokus time buat kerja . mana mau begambar (:

eddie dewanaga said...

...belajar tu leklok, jgn nak bosa main yo, ese rotan kaki tu kang...!!!

~miSS iLa~ said...

HAHAHAHAHA . . baek la encek ankel (:
tamoh garang2 oke ! (:

Post a Comment