Saturday, October 16, 2010

seronok . . dua ronok . . beronok2 . .

hehe . . tajuk entry jek dah menunjukkan keseronokan melampau kan . wakaka . . nak d jadikan cerita , esok (sabtu_16/10) cik ila ade tournament bowling tau . utk selection jadi wakil umskal pi betanding kat umskk . jadi,dgn semangat yg berkobar2 arini kami pi la training utk mengelakkan kenebesan pada esok hari . haha . biase la kan . kalo kuwa tak bawak hero2 ni mmg tak sah kan . cume arini hang out kami + sorg lagi ahli . si acha milo . hehe . kami sewa keta 6jam woo . dgn bermurah ati , tuan keta tuh bg sewa 6jam dgn harga 25hengget saje . sape tanak kan . hehe . . destinasi pertama kami pi u.k . kami mamam pizza . tp cik ila tak order pizza . just mamam pasta seafood marinara + asam boi fizz . nyum2 . sgt teruja ~
cik roomate , encek awg ngan encek tom order pizza . soup of da day arini mushroom soup . leh tahan la . cuma , sebis pizza ni agak lembab & terhegeh2 mcm line broadband time ujan lebat . sgt lembab ! janji 17minit jek . ok la kan . just waiting . punye la lame nk anta pizza tuh . dah 2 keping pizza dorg telan , baru cik ila teringat soup of da day tak smpai lagi . ish3 . . pe la . . lagi 5 minit diorang nak kenyang , cik ila bangun , pi kat abg pizza .

cik ila : bang , seafood marinara td abg anta kat mane eh ?
abg pizza : laa . . tak dpt lagi ke ?
cik ila : blom bang . kwn2 sy dah nak kenyang dah tu . .

what the heck la kan . hehe . lambat sgt . tp takpe la . dia binga kot . lupo nk hntr order kat kitchen (:
after mkan2 kenyang2 , kami pi la men boling dgn bersungguh2 . syok tak hengat . cik ila target dpt point 100 ke atas . last2 dpat 101 point jek . haha . 1 jo pon lobih eh . esok ntah cmno la kan . heh .
oke ! pas bowling , kitorg pi jln2 hirup2 , telan2 udara segar kat Botanical Park Labuan . best la . tempat tu ok , chantek , nak dating pon best .
[tetibe teringat saat2 dating ngan encek apis kat City Park Seremban (:]
oke ! da puas beraksi depan camera , da puas jln2 , da puas hirup2 udara segar , kami lepak plak kat Siswazah Corner . kedai tepi laut . best . angin laut bertiup sepoi2 bahasa tamil (: ekekeke . . pas minum2 , kami pun bergerak ke kampus terchenta . mari layan pic2 kami yg gile camera nih eh :p
credit to cik roomate atas kerajinan mengedit gambar (:

SCENE 1 : BOTANICAL PARK LABUAN


abg mat agak sporting dgn pose yg bersahaja (:

Botanical Park , Labuan ~





SCENE 2 : PIZZA HUT


sesi suap menyuap oke ! (:

asam boi fizz . terbaek wok !

suap lagik . ganas punye !





suap senirik pulak (:



SCENE 3 : BOWLING UJANA KEWANGAN
















maaf ! pic2 masa kami membuat hayunan tidak dapat diupload kerana bimbang pihak lawan akan meniru skill2 yg kami gaya kan .
[ skill hantaran bola ke longkang adalah yg paling mahal oke ! ]

haha . . tu baru sikit pic2 kitorg tuh . seb baek la snap pic tak pkai kodak dah skrg kan . kalo tak , mau 3,4 gulung kodak abes tu . hehe . so far , pas cik ila buat post moterm psl xtvt td , sume ahli bg feedback yg memberansangkan & mereka harap xtvt cmni akan d teruskan dari masa ke semasa (:
[duii naa dang . bergila jua kamu sem ani . jgn ko cari pasal sana . .]
gambar2 lain cube klik2 kat page encek tom atau encek aediey mane tau kalo2 dorg ade upload gak (:


3 comments:

Tigabu Island said...

duii na mati la jugak.....ensem2 plak pic ku ni...wakakakakakkakakakkakaka

nasuha ahmad helmi said...

hambOi...sronok ko jd org sabah eh...
aku nak ajak kuar kemain susah lagi...huh majuk~

~miSS iLa~ said...

tom , duii na . . perasan la ko sana . dr camera ba itu . pic bida pun boley jd lawa . haha . .

aso , kikiki . . kek somban ado cik yus la . mano leh kuwa suko suki . kek sabah mano ado cik yus . hahaha . .

Post a Comment