Wednesday, March 16, 2011

5w33t h34rt (",)v



cuna . . !

video


rindunye same ini budak tecik !
tggu cik ila balik ye syg . tak sabar laa nk jumpe cuna . rindu sgt !
rindu nk kacau2 cuna , rindu nak gelak2 ngan cuna , rindu nak tgk cuna malu2 time cik ila dtg , rindu nak dukung2 cuna , rindu nak tgk cuna lari2 ngan abg akim , rindu nak dengar cuna merengek2 mintak tolakkan basikal . ouchh ! sgt merindui saat2 itu =.="

ekceli , cuna ni anak kawan cik ila . anak bang sham & kak miza . sape sangka , sape menduga kan . asalnya dari sorang kawan ym je . same2 jadik chatters tegar room n9(2) tahun 2008 dulu . dulu laa . skrg cik ila dah bersara . hehe . . dari situ , bnyk cerita2 yg dikongsi bersama , hal kawan , hal teman , hal sahabat , sume lah . [eh,cam same jek makne sume tu . hehe] then , dari situ bang sham kenalkan dgn wife & kids dia . hubungan tu jd kuat lagi bile dah start datang2 umah . cik ila dtg umah bang sham , bang sham pon bawak kak miza & anak2 dtg umah cik ila . ouch ! memorable moment (:
ayah ibu pon dah kenal diorg . seronok laa . umah cik ila kan takde budak tecik . bile ade cuna ngan akim ni , meriah laa sikit umah tu .
ermm . agak terharu jugak la bile bang sham bawak kak miza & anak2 dtg umah time cik ila baru balik dr ums tercinta ni . mmg speechless gile . mmg lepas rindu btol la . seronok ! walaupon ada gak webcam2 ngan diorg , tapi tak same tau dgn lepas rindu depan2 .

then , skrg dah mcm jadi acara wajib plak stiap kali cik ila balik dr ums , mesti pegi lawat cuna . wahh . rase cam dah ade anak buah sendiri plak tau . paling best bile sampai2 & park kete depan umah , akim mesti jerit "cikk ilaaa" ! diikuti dgn lompatan2 girang seorang kanak2 ribena .
hoyeaahh ! best btul rase . terharu sgt . =.="
mmg cik ila harap hubungan kekeluargaan yg terbina ni akan kekal slamanya hingga akhir hayat . walau apa pun jadi , biar lah kite tetap bersama . cik ila tak rasa kita ni mcm org lain dah walaupon kite takde langsung pertalian darah daging .
waahh . rindu betul ! tak sabar nak balik . ^^v
.lurve.miss.heart. 





ZAMAN MUDE2 REMAJE . haha

every step i take , every move i make ,
every single day , every time i pray ,
i'll be missing you .
what ever happen , i'll be there for you ~

0 comments:

Post a Comment